Om oss

 

Kjære kunde – velkommen til Interiordetalj / Torkestativ.no!

Torkestativ.no ble startet av Interiørdetalj AS i november 1951. Menneskene bak er Vidar Kylgård og Terje Vold, med bakgrunn innenfor produktutvikling, alarm og sikkerhet, samt salg av interiør (både innendørs og utendørs).

Vi har kontor i Oslo, og sentrallager i Arvika med levering til hele Norden.

 

Vårt formål

Målet vårt er å skape et produkt for hjemmet som gjør klesvasken enklere, og for at den skal ta mindre plass.Vi ønsker å være til stede der du bor, uansett hvor i landet du holder til.

 

Hva selger vi?

Vi har utviklet det vi mener er verdens beste takmonterte tørkestativ. Dette er utviklet og skapt for norske forhold. Alle snorer tåler opptil 10kg, og er ekstra holdbare slik at takstativet ditt får lengst mulig levetid.

  

Hvorfor skal du bli kunde hos oss?

Hvis du er usikker på om du bør bli kunde hos oss, har vi oppsummert det vi mener er de beste grunnene til å handle hos oss:

Norges beste kundeservice? 
Vi har kanskje Norges aller beste kundeservice. 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, sitter våre kundeansvarlige parate til å hjelpe deg med ethvert problem du måtte ha.

Mens kundeservice andre steder tar seg fri i helg og på hverdager, kan du hos oss ALLTID regne med å få svar i løpet av noen timer per telefon.

Trygghet
Våre nettsider er sertifisert med SSL, som er en teknologi som beskytter sensitiv informasjon og gjør at all informasjon som overføres er 100% trygg. I tillegg benytter vi Klarna som betalingspartner, som alltid garanterer for at du aldri trenger å betale for en vare som f.eks forsvinner i posten eller ikke lever opp til dine forventninger.

Våre kunder er mer enn kunder for oss
I motsetning til andre og store aktører som ser på sine kunder som noe som genererer inntekt, er våre kunder for oss noe langt viktigere. Vi ser på dere som våre venner, som sammen jobber mot et felles mål. Vi hører på dere, prater med dere og kommer aldri til å selge dere noe vi ikke ville solgt til våre beste venner.

Ha en fin dag!

Hilsen alle oss i torkestativ.no

 

Firmainformasjon:

Interiordetalj / Torkestativ.no C/O
Interiørdetalj AS
Orgnr 952 099 221
Postboks 16
0908 Oslo