Norges mest geniale Tørkestativ!

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. I tillegg skal tørkestativet ta liten plass, men være stort nok til hele vasken. Våre stativer er designet i Norge, og produsert i Europa. De er laget for det nordiske markedet, og tåler til og med tunge dundyner, tykke laken og lignende. Vi har hatt veldig  strenge krav til kvalitet, som har gjort at våre kunder har kunnet ha stativet sitt i opptil 15 år.

Våre stativer skiller seg fra de andre på markedet fordi de er laget i stål og ikke plastikk, og vi bruker en sterkere nylon tråd som sørger for at stativet tåler opptil 20 kg.

Vegghengtstandard-sortr

Vårt tørkestativ for vegg er et nytt produkt i Norge, men har vært en stor selger i resten av Europa, nå over 10.000 bare i Norden. Du har kanskje sett det på hotell eller andre offentlige plasser? Tørkestativet består av en kasse i stål, som inneholder en uttrekkbar snor på opptil 250 cm, og passer perfekt til små vaskerom eller på veggen ved badekaret. Du kan montere flere tørkestativ ved siden av hverandre, så man får plass til enda mer tøy, snorene tåler opptil 5 kg.  Dette er vår best plassbesparende løsning, og kan monteres både ute og inne, på veggen.Finnes i flere forskjellige varianter:

Kr: 995,-


torkestativ-vegghengt